Xonet - Näytä tämä uutiskirje verkossa
- View this newsletter in English
Hyvää joulua!
Image

Hyvä asiakkaamme,

Haluamme kiittää teitä lämpimästi kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille mitä parhainta joulua sekä onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2014!

Joulun kunniaksi tarjoamme domain rekisteröintejä ennennäkemättömän edulliseen hintaan ja webhotellipalveluita 50% alennuksella.

Joulutarjoukset

Tarjoamme joulun kunniaksi Linux US webhotellipaketit ja Linux US jälleenmyyntipaketit 50% alennuksella! Tarjous koskee vain Yhdysvalloissa sijaitsevien Linux webhotelli- ja jälleenmyyntipakettien uusia tilauksia. Tarjous on voimassa kaikille tilausjaksoille, joten saat 50% alennuksen hinnasta, vaikka tilaisisit paketin samantien 3 vuodeksi. Alennuksen saat käyttämällä tilausvaiheessa alennuskoodia: XMAS13.

Domaintarjoukset ovat voimassa vain uusille domain rekisteröinneille ja koskevat vain ensimmästä rekisteröintivuotta. Tässä viestissä ilmoitettuihin hintoihin lisätään ALV 24%. Kaikki tarjoukset ovat voimassa vain 31.12.2013 asti, joten toimi heti!

Voit erota postituslistalta kirjautumalla hallintapaneeliimme ja valitsemalla "Postiasetukset" -sivulta NO valintapainikkeen "Posti-ilmoitus vastaanotettu kontrollipaneelista" kohtaan. Copyright © 2013 Xonet.